Revitalisering af jeres parforhold

De fleste par går i parterapi, fordi den ene eller begge parter ikke længere oplever dét, som starter et parforhold: Gensidig kærlighed, tiltrækning, nærhed, glæde, forståelse, respekt og tillid. Måske er det blevet til skænderier, tomhed, tavshed, utroskab og jalousi. Måske har I med tiden glemt hinanden i en travl hverdag.

Parforhold er som biler: De kan ikke køre uden brændstof. Men et slidt parforhold KAN udvikles – hvis I vil det, og hvis I har tålmodighed og disciplin til at lytte til hinanden.

Dét, der danner grund for et langvarigt forhold, er evnen til at acceptere, at ingen mennesker er perfekte – hverken partneren eller én selv. Samtidig skal I hver især kunne udtrykke jeres behov og forventninger klart og positivt.

I en parterapi med fokus på en revitalisering kan I få hjælp til at få klarhed over de ubevidste krav, I stiller til hinanden - og til at justere jeres forventninger. Samtidig kan I lære at give konstruktiv kritik til hinanden uden at såre og fare i hovedet på hinanden.